Met effect procederen

Hoff Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor gevestigd aan de Zuidas van Haarlem. Wij opereren bewust niet (meer) vanuit één van die alom bekende kantoorkolossen, maar vanuit een markant Rijksmonument in de lommerrijke buurt van de Haarlemmerhout.

Hoff Advocaten richt zich uitsluitend op de procespraktijk, met de focus op de procespraktijk voor financiële instellingen en vermogende particulieren met hun ondernemingen en complexe erfrechtelijke geschillen. Met wapperende toga en gesteven bef binden wij de rechtsstrijd aan tegen (vermeend) onrecht in zakelijke verhoudingen. Wij zijn ook gepokt en gemazeld in het voeren van een effectieve verdediging tegen onterecht gemaakte verwijten en aansprakelijkstellingen.

Ons team is compact en daarom snel wendbaar. Wij zijn bovendien een eenheid, met oog voor ieders kracht en inbreng. Hoff Advocaten zou inmiddels één van de toonaangevende corporate & securities litigationkantoren in Nederland kunnen worden genoemd. Al onze advocaten zijn toegewijd, communicatief sterk en creatief in het bedenken van (soms verrassende) processtrategieën waardoor oplossingen voor zakelijke geschillen of schikkingen (sneller) in zicht komen. Conflicts of interest kennen wij gelukkig (bijna) niet.